Articol

Am simtit nevoia sa scriu

Bună tuturor, azi Am simtit nevoia sa scriu.

Nu am mai facut asta de ceva timp si chiar imi era dor. Trebuie sa recunosc ca pentru mine era scrisului a fost cumva dată la o parte în detrimentul conținutului foto/video.

Acum toată lumea postează poze sau videoclipuri pe social media. Multă lume a renunțat la blog și e de înțeles. Oamenii nu mai au rabdare. Pentru nimic. Mai ales pentru citit. Recunosc că și eu fac parte din acea categorie, DAR nu 100%. Există în continuare câteva bloguri pe care le am la suflet pentru că fac parte din gașca mea de fete.

În schimb scriu mult pentru mine.

Da, sunt de modă veche și îmi place să țin un jurnal. Nu, nu scriu în el zilnic cum făceam atunci când aveam 14 ani cu primul meu jurnal. Îmi place să scriu când se întâmplă chestii notabile. Vreun eveniment, vreo ieșire, vreun detaliu mai interesant pe care vreau să mi-l amintesc peste ani. Pe lângă asta sunt foarte atașată de agenda mea, sau mai degrabă agendele mele. Da, am folosit pluralul pentru că am mai multe, evident:

  • Una de zi cu zi, în care fac foarte multe liste cu ce am de făcut în fiecare zi
  • Una pentru YouTube, în care țin evidența a mai multor chestii importante (carti citite, vacanțe, bani, etc)+idei
  • Una de recunoștință, în care îmi place sa scriu de mai multe ori pe zi pentru a-mi aduce aminte de lucrurile pentru care sunt recunoscătoare

Mă ajută foarte mult să fiu și mai organizată, pentru că asta contează pentru mine. Așa că, după cum vedeți, scrisul a rămas alături de mine, doar că m-am îndepărtat eu de sfera blogului. Totuși, blogul este o parte importantă a puzzle-ului meu numit viață. Datorită lui am ajuns să fac lucruri pe care nu credeam că o să le fac vreodată. Datorită lui am avut primele mele colaborări. Am cunoscut oameni noi care m-au primit cu brațele deschise în viața lor. Am călătorit, am mers la evenimente, toate astea nu puteau să se întâmple fără el.

Așa că azi Am simtit nevoia sa scriu despre asta.

Voi ce părere aveți? Credeți că blogul mai are vreo șansă, mai merită să te apuci in anul 2024 de blog?

Aștept părerile voastre, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!