Articol

AM SIMTIIIIT! (despre oameni si energii)

AM SIMTIIIIT! (despre oameni si energii)

Bună și bine v-am găsit.

Nu știu cum sunteți voi, însă eu am ajuns să simt omul. De principiu eu mă consider o persoană spirituală, da, eu sunt nebuna aia care crede în energii.

Fie ele pozitive sau negative. Cred cu tărie în faptul că fiecare om are o anumită vibrație.

AM SIMTIIIIT! (despre oameni si energii)

Există și persoane care poartă denumirea de vampiri energetici.

Cu siguranță i-ați întâlnit, sunt oamenii ăia care pur și simplu te seacă de energie după o simplă conversație, asta pentru că vin cu o energie negativă. Tot ce li se întâmplă e rău. Toți oamenii au ceva cu ei, nimic nu îi mulțumește și vin și îți toarnă ție toate aceste informații.

AM SIMTIIIIT! (despre oameni si energii)

Eu zic că după o astfel de conversație, evident că nu o să te simți bine.În cazul de genu, este bine să încercați să evitați acea persoană și să vă îndreptați atenția către oameni pozitivi de la care să vă umpleți sufletul.Sunt unii care îți e mai mare dragu să stai să îi asculți vorbind și parcă ți-ai încărca bateriile în preajma lor.

Dumnezeu m-a binecuvântat cu astfel de prieteni și chiar dacă unii sunt în alte orașe, pur și simplu, faptul că port o conversație cu ei, chiar și pe net, îmi dă din start un boost de energie.În cercul meu de prieteni există o glumă cu acest „am simțit”, dar chiar așa e, am ajuns să simt oamenii de cum îi vad.

AM SIMTIIIIT! (despre oameni si energii)

Nu vreau să îi judec după o primă vedere dar sunt oameni care îmi dau pe loc seama dacă îmi plac sau nu.

După modul în care mă fac să mă simt, am încercat exercițiul ăsta cu prieteni de-ai prietenilor mei.

Au rămas și ele surprinse când le ziceam cum cred eu că este persoana respectivă, pentru că așa și era.Articolul de azi a fost un pic over the place, dar am simțit să vorbim pe această temă.

Voi vă luați după chestii de genul?

Credeți în oameni cu energie negativă sau pozitivă?

Aștept să mi spuneți, iar până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!