Am o obsesie cu agendele

Bună tuturor,

Nu știu dacă până acum am mai precizat, însă ador agendele, sunt un mic hoarder de agende, agenduțe, caiețele, jurnale, cum vreți voi să le ziceți.

Și pe cât de mult îmi place să le cumpăr/primesc, pe atât de puțin ajung să le și folosesc și asta nu e bine.

Nu știu dacă am vreo agendă să zic că am folosit-o de la un cap la altul complet, mereu se întâmplă să trec la alta, asta pentru că îmi place să am una nouă în fiecare an.

Faza e că am început să folosesc câte una pentru fiecare nevoie de a mea, de exemplu:

  • am o agendă pentru you-tube, unde îmi scriu idei, întrebări pentru q and a, numele participantelor la concursuri
  • una pentru blog
  • una tip jurnal, unde scriu lucrurile foarte importante din viața mea
  • una pentru perioada în care mă apucasem să învăț italiană
  • una pentru comenzile Oriflame
  • una pentru locurile pe care le vizitez când sunt plecată în vreo vacanță
    Ok, ați prins voi ideea:

(Asta e aproape goală, deși o am de atâta timp)

În trecut începusem o mică obsesie cu bullet journal, dar mi-am dat seama că nu e neapărat pentru mine stilul ăla și că ar trebui să îmi fac eu propriul meu stil de a scrie într-o agendă.

Mi-am dat seama încă din școală că funcționez bine pe bază de liste, așa că îmi fac tot felul de liste, tai fiecare obiectiv când termin ceva și mi se pare atât de satisfăcător când știi că ai terminat ceva, ai dus un obiectiv la îndeplinire.

Îmi place să mi notez tot felul de tâmpenii în agenda mea, chestii chiar super random, cum ar fi: plecările mele în anul acesta, ce cărți am citit, în ce mall-uri am fost (da, țin evidența mall-urilor vizitate, foarte ciudat), ce colaborări am avut, obiectivele pe anul acesta și tot așa.

Trebuie să recunosc că din toate agendele pe care le am, doar trei sunt cumpărate de mine, pe restul le am primit fie de la mama, fie de la evenimente, de la prieteni, așa că nu aș știi să vă zic clar de unde să le luați.

Două alese de mine sunt din Jumbo și una din Berska, asta în caz că vă interesează.

Și da, cam asta e cu mica mea obsesie.

Vouă vă plac agendele?

Aștept răspunsul vostru, iar noi ne revedem curând cu un nou articol, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!

Sabina

0 thoughts on “Am o obsesie cu agendele

  1. Vai de mine ce de agende… nici cand eram la servici nu aveam atat de multe, iar acum…. am una mai mica pe care o port in geanta si una mare pentru acasa, in care am notot pana si parola de la blog. La batranete risti sa mai uiti si cum te cheama 😀

  2. eu nu ma omor, nu-s omul cu notatul. rar sa ma vezi pe mine sa notez ceva. uite, de ex, acum am folosit o agenda, mi-am pus pe foaie bazele unui plan de marketing. da cam atat. cine stie cand ma mai ating de vreuna :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top