Am gasit primerul perfect pentru mine

Day and night glitter glue

Bună și bine v-am găsit.

Astăzi vreau să vă povestesc despre un produs pe care l-am descoperit recent și de care m-am îndrăgostit iremediabil.

Este vorba despre Day & Night glitter glue de la Boys’n Berries pe care am început să îl folosesc zilnic în machiajul meu.

Căutam de ceva timp un primer de genul ca sa pot sa port și eu sclipici sau pigmenți pe toata pleoapa și cum am găsit reduceri pe site-ul celor de la makeupshop.ro am zis să profit.

Produsul a costat 33 de lei redus de la 44 și în acest caz am zis că se merită, deși inițial voiam să il iau pe cel de la Nyx.

Day and night glitter glue

swatch

Revenind la produsul în sine, mi se pare foarte bun pentru orice fard e care dorești să îl pui pe toată pleoapa.

Transformă orice fard într-unul mai pigmentat și mai rezistent. Am încercat cu diverse farduri și mate și sidefate și rezultatul e același.

versus

another swatch

(în stânga e fardul fără primer, în dreapta cu primer)

Eu chiar sunt mulțumită și m-am gândit să împărtășesc asta și cu voi, în caz că sunteți în căutarea unui astfel de produs.

Eu obișnuiesc să il aplic pe toată pleoapa cu mișcări de tapotare, îl las câteva secunde și apoi vin cu fardul dorit, încerc să îl aplic și pe acesta tot cu mișcări de tapotare, deși uneori nu mi iese, cert e că rezultatul e pe măsura așteptărilor.

Voi ce părere aveți?

Aștept comentariile voastre, iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!

Sabina

22 thoughts on “Am gasit primerul perfect pentru mine

  1. Foarte frumos. Ma bucur ca ai gasit ceva care sa iti placa. Eu cand vine vorba de primer sunt destul de conservatoare. Am gasit unul destul de ok la Oriflame si am ramas fidela lui. Sunt putine produse care chiar imi plac la ei, dar acesta este unul din ele.

  2. În general nu folosesc primer pentru farduri, dar cred ca ar fi o idee buna sa îmi achiziționez unul, mai ales când chiar vreau sa îmi reziste machiajul toată noaptea! Și de ce nu, poate chiar pe cel recomandat de tine!

    1. Pe pleoape se vede altfel oricum, poza nu e facuta nici in lumina naturala. Chiar azi mi am facut un machiaj si am uitat sa aplic primerul la una din pleoape si nu intelegeam de ce arata diferit, desi eu in zona in care nu aplicasem primer tot puneam fard, a trebuit sa ma sterg pentru ca nu arata bine deloc. Mie chiar imi place.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top