Articol

AM FOST LA WEBSTOCK

Bună și bine v-am găsit, azi e despre: AM FOST LA WEBSTOCK.

Astăzi revin cu un articol despre evenimentul WEBSTOCK, asta pentru că am primit acreditare în calitate de blogger și am decis să particip.

Cu rușine în suflet, trebuie să recunosc că anul ăsta am aflat de eveniment. Mi-am dorit mult să particip, am scris un articol cu speranța că o să mă accepte și așa a început totul.

Pentru acest eveniment am ales să mă duc cu o zi mai devreme, am mers singură pe tren (for the first time). Am avut marele noroc să fiu cazată de o altă bloggeriță (Mirela de la uniquebymm.ro). Ii mulțumesc din tot sufletul, mă bucur enorm că Dumnezeu mi-a scos-o în cale. Atât pe ea cât și pe soțul ei, chiar sunt niște oameni minunați.

Împreună am pornit vineri spre eveniment, care trebuie să recunosc a fost un real succes.

Cum am ajuns am primit badge-ul și o plasă cu diverse chestii. Un tricou, niște cuburi de ciocolată, un antivirus pentru telefon și anume Bitdefender, o brățărică și câteva pliante.

M-am simțit ca un mic copil care voia să audă tot, voia să vadă tot, să absoarbă toate informațiile pe care le auzea, a fost minunat.

Evenimentul ne-a pregătit multe surprize. Au fost tot felul de spații unde să faci poze și ți le dădeau pe loc. Tot felul de dulciuri care așteptau să fie luate. Erau si mici concursuri, loc unde să îți faci tatuaj temporar, loc unde să ți împletești părul, au avut până și vată de zahăr.

M-am întâlnit cu o grămadă de fete frumoase din online și am făcut poze și cu mulți dintre cei care au vorbit pe scenă, i-am cam stalkerit pe unii dintre ei.

Apropo de poze, am reușit să mi fac și o caricatură care mi se pare că a ieșit super tare, voi ce părere aveți?

Lucrul care recunosc că nu prea m-a dat pe spate, a fost momentul când a trebuit să mâncăm. Era o mega îmbulzeală, nu știai care e coada.

Evenimentul a fost realizat de Cristi Manafu împreună cu cei de la Evensys, iar pe această cale aș vrea să îi felicit pentru toată munca depusă.

Mi-a plăcut mult mixul de persoane invitate ca și speakeri. Cel mai mult mi-a plăcut la Andreea Esca , Cabral, Delia, Mickey Hash, Florin Grozea, Bianca Adam.

Am avut ocazia să o întâlnesc pentru prima oară și pe Andreea Balaban. Nu vreți să știți cât am căutat-o prin săli. E o fată de nota 20 și mi-a făcut mare plăcere să vorbim.

N-am reușit să stăm până la final deoarece oboseala și-a spus cuvântul.

Eu personal am plecat de la acest eveniment cu o promisiune de la mine pentru mine:
Într-o zi o să urc și eu pe scenă să mi revendic premiul. Nu știu când o să se întâmple și nu știu pentru ce o să îl iau, dar așa o să fie.
Frumoaselor, asta a fost tot, dacă v-a plăcut, nu uitați că aștept comentariile voastre, iar până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!