Articol

Am folosit pentru prima data Wash&Go

Bună dragelor,

Cred că deja nu mai este un secret, faptul că îmi place să testez multe produse, nu sunt genul care rămâne la un singur produs toată viața, mereu sunt în căutare.

De data asta am avut ocazia prin intermediul evenimentului Bucovina Beauty Event să încerc șamponul Wash&Go și zic asta pentru că e prima dată când folosesc produse de la ei.

Tata obișnuia să își ia acest șampon însă nu s-a înțeles bine cu el și nu l-a mai recumpărat, așa că dacă văzusem că la el nu a funcționat, nici eu nu am vrut să îi mai dau vreo șansă.

Pe lângă șampon, am primit și un balsam, pe care am ales să îl dau în cadrul unui concurs pe instagram, asta pentru că noi deobicei în casă nu folosim balsam de păr și am zis că nu are rost să îl țin.

Cu șamponul m-am înțeles bine, vine într-o cantitate gigantică, de 750 de ml, adică o să mă ajungă o veșnicie, mai ales că nu trebuie să pui nici mult produs pentru că face mega spumă, plus că eu obișnuiesc să mi spăl părul o singură dată pe săptămână pentru că e uscat și nu necesită mai mult, eu zic că e mai sănătos așa.

Eu am primit varianta cu extract de fructe care îmi miroase a șamponul din copilărie, dar m-am interesat și am aflat că mai există și alte variante de miros.

Nu știu cum sunteți voi, dar eu am obiceiul să alternez șampoanele, asta pentru ca părul să nu se obișnuiască cu un singur produs, așa că dacă vreți și voi să îl încercați, puteți să vă luați și varianta mai mică, nu neapărat această mare pe care o am eu.

Voi cu ce șampon vă spălați?

Aștepți să mi spuneți iar până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!

S-ar putea să-ți placă și...

21 de comentarii

 1. Am folosit și eu Wash & Go acum ceva ani. Am renunțat repede la el pentru că făceam mătreață. Era singurul șampon de la care făceam mătreață. Acum folosesc Le Petit Marseillais și sunt mulțumită de el.

  1. Da, asa a patit si tata.

 2. Nu am folosit produsele lor, insa mi-ai starnit curiozitatea. 🙂

 3. mihaelanistor spune:

  Eu am folosit cu ani in urma, dar nu ne-am impacat bine.

 4. barbierucristina spune:

  Am folosit produsele lor prin adolescenta, dar tot au apărut produse noi pe piata si le.am abandonat.

  1. Da, te inteleg.

 5. Eu nu am mai folosit demutl acest sampon, dar parca mi-e dor, ii vine vremea si lui

  1. E bine atunci.

 6. eu am folosit wash&go cam anul trecut si m-am inteles tare bine cu el! si balsamul cu lavanda l-am avut, descurca parul instant!

  1. Eu cu balsamul nu le am 😂

 7. Eu cu YR in materie de produse de par nu ma inteleg.

 8. UniquebyMM M spune:

  L-am folosit cu mulți ani în urmă și nu am fost încântată. Poate că va veni timpul când îi voi mai acorda o șansă.

  1. Te inteleg, asa a patit si tata.

 9. Am folosit si eu candva sampon de la ei si imi placea. Chiar nu imi dau acum seama cum de nu mai folosesc. Cred ca .. ispita de pe piata care ma face curioasa sa testez 🙂

  1. Asa este, te inteleg perfect.

 10. Cred ca n-am mai folosit Wash&Go din liceu. Ar fi interesant sa vad daca este schimbata textura si sa vad daca mi se potriveste parului meu vopsit

  1. Nu as stii sa spun daca s a schimbat pentru ca e prima data cand folosesc, dar banuiesc ca au mai schimbat.

 11. Eu am folosit varianta cu uleiuri, e super!

  1. Iauzi, nu stiam de ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.