Articol

Am descoperit brand-ul Eladerm

Eladerm

Bună tuturor, de curând Am descoperit brand-ul Eladerm și azi vreau să vă vorbesc despre el și ce produse am eu.

Nu știam de ei sau de produsele lor, dar noroc cu evenimentul #danubebloggersmeet. Ei au fost sponsori și ne-au oferit 3 produse. Având în vedere că era un brand nou pentru mine, am vrut să mi fac un pic temele despre ei.

Căutând informații pe internet, am aflat că este un brand românesc care a luat ființă în 2015. Acestea sunt dermatocosmetice, fiind alternative accesibile ca și preț.

Acum să vorbim și despre produsele primite, acestea sunt:

Voi începe cu primul produs și anume apa micelară. Îmi place că are o listă foarte mică de ingrediente, nu conține parabeni și nici alcool.

lotiune micelara

Are cei drept parfum, dar măcar e pe ultimul loc, ceea ce e mai bine. Am folosit-o pe ten împreună cu o dischetă demachiantă și și-a făcut treaba. Lasă tenul curat și luminos. Mi-ar fi plăcut să meargă aplicată și pe zona ochilor, dar din păcate e doar pentru ten.

Are un termen de valabilitate de 6 luni ceea ce mie mi se pare mai mult decât suficient pentru o cantitate de 250 ml.

informatii lotiune micelara

Următorul produs este crema hidratantă. O văd foarte potrivită pentru persoanele cu tenul uscat sau foarte uscat. Are un efect de luminozitate imediată pe ten. Îmi place la ea că pot să o folosesc și dimineața și seara. Deci dacă vă luați o astfel de cremă, ați economisit banii pe cremă de seară pe care nu o mai luați.

crema

detalii crema crema borcan

La fel ca și produsul anterior, nu conține parabeni sau alcool. Apreciez faptul că vine cu un capăcel de protecție.

Mie personal nu mi s-a părut că intră foarte repede în piele, nu știu dacă e doar opinia mea. Cred că acest lucru depinde și de nivelul de hidratare și de absorbție a fiecărui ten în parte.

textura

Ultimul produs mi se pare nemaipomenit de avut în casă. Dacă știți că aveți probleme cu uscăciunea pielii, asta e produsul pentru voi. Este bună pentru diverse probleme ale pielii. Amintesc aici câteva: xeroza, ihtioză, hiperkeratoză, etc.

crema cu uree

informatii crema uree

Eu am o mare problemă cu pielițele unghiilor, mi le rup până dă sângele. Zona mi se usucă și am încercat crema acolo și după o zi am văzut îmbunătățiri.

O mai folosesc și pe călcâie sau coate, zone destul de uscate pentru mine.

Momentan atât am încercat de la ei, dar mă bucur mult că Am descoperit brand-ul Eladerm.

Voi ați auzit de ei?

Aștept să mi spuneți, iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!