Articol

Am dat comanda pe Pink Panda

Bună tuturor. Am dat comanda pe Pink Panda, iar azi revin cu părerea mea despre acele produse.

Trebuie să recunosc că a fost prima dată când am dat o comandă la ei. M-a tentat faptul că aveau un cod pe care daca îl foloseai primeai o punguță cu produse în valoare de 99 lei.

Ca să folosești acel cod trebuia să ai o comandă minimă de 140 de lei, eu am și depășit suma, upsie. A durat 10 zile până mi-au ajuns produsele, cam mult, dar s-a meritat.

Haideți să vedeți ce mi-am luat și ce am primit:

1)Lavander Bar bath fizzer de la I love Revolution, am stat ceva timp cu produsul ăsta printre haine. Efectiv îmi era milă să îl folosesc și m-am gândit să îl pun la haine pentru a da un miros frumos.

Makeup revolution

Până la urma am decis să împart această bucată mare în altele mai mici pentru că nu voiam să o irosesc de la o singură baie. Îmi place că miroase foarte bine și face apa mov. Preț: 23.99 lei.

2)Liquid camouflage concealer de la Catrice în nr 010 Porcellain, este motivul pentru care am plasat comanda. Auzisem atâtea despre el și voiam să văd daca e ceva de capul lui. Mă bucur că în sfârșit mi-am nimerit nuanța. Îmi place și mă împac bine cu el, dar sinceră să fiu, după mai multe folosiri, mi-am dat seama că e destul de light pentru mine.

Am impresia că se duce efectul destul de repede desi îl setez cu pudră. Motiv pentru care obișnuiesc să îl combin și cu alte anticearcăne pe care le am și sunt în nuanțe prea închise.

Daca nu aveți mari probleme cu cearcănele, asta e pentru voi. Preț: 15.99 lei.

3)Revolution Pro Foundation Mixer în nuanța Lightening, e produsul salvator pentru mine. Fiind această față palidă, am foarte des probleme în găsirea unui fond de ten sau bb cream potrivit ca și nuanță. Prin urmare, m-am gândit să iau un astfel de produs pe care aș putea să îl folosesc și la anticearcăn.

Am observat că nu schimbă cu nimic consistența produselor, doar deschide nuanța. Preț: 41.99 lei.

4)Pensula Nyx, inițial din poză am crezut că e o pensulă de blending, dar e mult prea plată ca să fie pentru blending. O folosesc că să aplic fard pe toată pleoapa sau în coltul extern și pentru asta își face bine treaba. Preț: 41.99 lei.

5)Nyx Suede matte lip liner în nuanța Soft Spoken, ăsta este creionul meu nude preferat. Efectiv îl ador, e o nuanță superbă, rezistă foarte bine. Îmi ajută rujurile să reziste mai mult. Îmi place să îl combin cu diverse nuanțe de ruj lichid și se comportă exemplar.

Am de gând să mai cumpăr și alte nuanțe. Preț: 19.99 lei.

Iar acum trecem la produsele aflate în punguța secretă:

6)Makeup Revolution Reloaded Iconic 3.0, desi inițial am fost cam reticentă când am primit-o, să știți că mi place mult. Gama de culori e foarte frumoasă, mă duce cu gândul la Urban Decay Cherry. Fardurile sunt pigmentate dar și prăfoase.

Ies niste combinații tare interesante cu ea și chiar mă bucur că am nimerit-o. Preț: 32.99 lei.

7)Makeup Revolution Blusher Reloaded în nuanța Peach bliss, arată într-un mare fel. Mă duce cu gândul la o floare. Nuanța e superbă. E un produs pigmentat pe care pot să îl construiesc cum vreau eu. Preț: 23.99 lei.

8)The Cougar Beauty Mai Tai, nu prea am fost impresionată de miros. În acest sens e un parfum insesizabil. În schimb e o textură pe care eu am întâlnit-o rar la produse.

E ceva foarte fin ca o a două piele, chiar nu stiu cum să explic, cert e că mi-am schimbat părerea despre ea. Preț: 42.99 lei.

Cam astea au fost toate produsele, voi dați comenzi la ei?
Aștept să mi spuneți, iar până data viitoare:
Să aveți o zi superbă!!!