Articol

Am dat lovitura cu bonprix

Bună tuturor, azi vorbim despre cum Am dat lovitura cu bonprix.

Sunt cu ochii pe site-ul lor de ceva timp iar voucherul de data asta a venit la momentul potrivit. Dacă mă urmăriți de ceva timp, știți că sunt ambasador la bonprix. Lucru pentru care sunt foarte recunoscătoare. Ei bine, vă ziceam că am tot dat târcoale site-ului.

Am pus și scos de la favorite mai multe produse, dar în sfârșit m-am hotărât. Toate articolele pe care le-am ales sunt în mărimea 36/38 și mi vin perfect.

Așadar, comanda mea a arătat în felul următor:

Bluza cu volane, a primit foarte multe laude în online, dar eu am luat-o pentru în casă. Multe fete mi-au spus că merge și de oraș și nu neg asta, doar că eu vreau pentru acasă. Materialul e unul subțirel și ușor transparent dar nimic deranjant. Tot farmecul îl au umerii cumva ieșiti în relief. Îmi place și culoarea și chiar nu aveam nimic în acest baby blue. Preț: 29.90 lei.

Puloverul jacquard în schimb, este preferatul meu. Efectiv îl ador. L-am ales negru cu alb dar era și pe roșu. Totuși eleganța negrului a triumfat. Este un pulover grosuț dar nu genul să te sufoce. Scoate din anonimat orice ținută. Eu l-am purtat la teatru și sunt sigura că am atras atenția cu el. Este un pic pe gât dar nu la modul să te sufoce. Materialul e foarte moale. Daca ar trebui să recomand un singur produs din comandă, pe acesta l-aș alege. Preț: 84.90 lei.

Puloverul acesta îmi dă vibe de pulover croșetat de mamaia. Are acel ceva. Îmi place și gama cromatică. E ceva dulce, ceva romantic. E foarte gros, ceea ce mi-a permis să-l pot fotografia fără probleme, purtat doar el. Personal cred ca arată mult mai bine decât în pozele de pe site. Acestea nu îi fac dreptate. Preț: 59.90 lei.

Pulover cu dantelă, iar am ales negru, am impresia că se vede mult mai bine. Poate și în contrast cu pielea mea albă și cu părul meu blond, nu știu dar are ceva ce mă atrage. Îmi place mult despicătura de pe mâneci, dar și mânecile ușor bufante. Materialul e unul foarte moale, nu mă zgărie și mi se pare că e o piesă elegantă. Preț: 129.99 lei.

Acestea fiind spuse, vă mai zic încă o dată că Am dat lovitura cu bonprix.

Voi? Cu ce vă mai lăudați?

Aștept să mi spuneți, iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!