Articol

Altfel de flori la FlorAtitud

Bună tututor, astăzi vorbim despre Altfel de flori la FlorAtitud.

FlorAtitud este un brand local care își are locația în Târgu Mureș și care realizează diverse obiecte care au în componență flori sau plante. Pe site-ul lor puteți să găsiți atât bijuterii pentru el sau ea cât și felicitări, tablouri sau semne de carte.

Mi se pare un concept tare interesant, pe care eu personal nu l-am mai întâlnit până acum. Mă bucur totuși că am aflat de site-ul și produsele lor. Acest lucru s-a întâmplat în cadrul evenimentului Danube Bloggers Meet 3.

Am fost plăcut impresionată de ceea ce am primit dar și de modul în care erau pregătite produsele. Eu am primit un semn de carte din flori naturale de lavandă. Mie îmi place tare mult această floare, nu neapărat ca și miros ci ca și prezență și culoare. Asta pentru că sunt o mare iubitoare a culorii mov, așa că mi s-a părut produsul perfect pentru mine.

Altfel de flori la FlorAtitud

În cutiuța în care au venit cerceii erau și niște petale roz de flori, foarte frumoase, care încă miroseau plăcut.

Cât despre cercei, ce să mai zic, pe mine m-au impresionat. Sunt foarte frumoși, sunt colorați și ies în evidență. Chiar nu aveam nimic de acest gen. Eu în general sunt adepta cerceilor mari, opulenți care să se vadă de pe lună, dar nu mereu se potrivesc aceia. Am momente în care vreau să port cercei, dar ținuta mea necesită ceva mai clasic, mai elegant, iar aceștia sunt perfecți.

Deja am aruncat o privire la ei pe site și am mai văzut câteva modele drăguțe. Cu siguranță se găsește un model pe placul oricărei femei. În plus, faptul că știi că practic porți flori la urechi, mi se pare tare drăguț.

Ce spui? Te-am convins?

Aștept și părerile tale, iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!