Articol

Alegeri sanatoase cu VITAMIX

Bună tuturor, azi am pentru voi: Alegeri sanatoase cu VITAMIX.

Am primit recent un colet cu produse sănătoase de la ei și am luat-o ca pe un semn divin. Un semn care mi spunea că ar trebui să încerc și zona asta. Nu vorbesc despre schimbări extreme, dar decât să mănânci un snacks, mai bine mănânci o mână de migdale.

Toate produsele primite sunt de la brandul Springmarkt, dar hai să nu mă mai lungesc și să trec la produse:

1)Fulgi de ovăz, trebuie să recunosc că am avut un pic de emoții legat de acest produs, dar am zis, e ok, chiar dacă nu mănânc eu, se găsește cineva în casă care să o facă. Știu că sunt extrem de iubiți și îmi doresc să găsesc o variantă care să funcționeze și pentru mine. Recent am vorbit cu o prietenă care mi-a dat câteva sugestii și poate o să încerc si eu ceva.

2)Migdale crude, le ador, astea s-au terminat dintr-un foc. Mi se par foarte gustoase, sățioase, iei câteva și deja te-ai săturat.

3)Merișoare confiate, mi se par cele mai gustoase chestii. Sunt bune atât ca și gust, cât și ca proprietăți. Mai ales dacă aveți probleme cu rinichii. Eu personal chiar m-am confruntat de curând cu niște probleme în acest sens și vreau să cred ca au contribuit și ele cumva.

4)Biscuiți ecologici cu zmeură, fără gluten. Eu nu am o problemă cu glutenul, dar îmi place să încerc produse care nu îl conțin pentru că știu că e dăunător. Au avut un gust interesant, se simțea zmeura dar nu la o intensitate ridicată, dar totuși destul de ridicată cât să se simtă. E greu de explicat, cert e că au fost buni și evident că s-au dus deja.

5)Spaghete Eco din grâu integral, eu sunt o mare consumatoare de paste, deci clar m-am bucurat să le văd. A fost prima oară când am încercat paste din grâu integral și a fost interesant. Au o consistență diferită față de pastele normale, dar mie mi-au plăcut, cred că depinde mult și de cum le combini.

6)Sirop agave dark, nu mai încercasem până acum și nu știam ce pot face cu el, dar m-am interesat și am aflat. Eu l-am folosit pentru îndulcirea ceaiului și am de gând să-l folosesc și la pancakes.

Și astea au fost produsele, eu personal am fost mulțumită. Voi, le cunoașteți? Le-ați încerca?

Aștept să mi spuneți, iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!