Articol

Aleg bonprix indiferent de stare

Bună tuturor, azi vă povestesc despre cum Aleg bonprix indiferent de stare.

Recunosc, am cam lipsit de aici. Uneori motivat, alteori nu. Important e că mereu mă întorc la scris, iar azi vorbim despre ultima comanda de la bonprix.

Dacă e prima oară când ajungeți la mine pe blog, sau nu mă urmăriți prin social media, recent am suferit o operație la femur. Când am primit confirmarea că va exista o nouă colaborare bonprix, era cât pe ce să o refuz. Nu eram mental pregătită, fizic nici atât. Eram la început în ceea ce privește recuperarea și nu voiam să încurc pe nimeni.

Mama a fost cea care m-a sprijinit și încurajat:

HAI SĂ DĂM COMANDA!

Și uite așa am intrat pe site, am ales articole ce se poartă în partea de sus a corpului. Am ales niște culori mai potolite, mai neutre, care să reflecte cumva starea mea de spirit de la perioada respectivă. Am mers pe mărimea 36/38 pentru toate articolele și am plasat comanda.

Trebuie să recunosc că am și depășit suma de 300 de lei cu puțin, asta pentru că mi-au plăcut foarte mult articolele. Și pentru că tot vorbeam de ele, haide să le și vedem:

1)Hanorac cu captuşeală teddy (169.90 lei)

2)Pulover cu model melanj (57.90 lei)

3)Pulover cu aplicaţie gen şal (129.90 lei)

1)Și începem cu hanoracul. Mi-am dorit un hanorac pufos de foarte mult timp. Ce am primit în schimb e wow. Sinceră să fiu, nu mă așteptam să fie așa de gros, de călduros. Eu îl asemăn cu o geacă. L-am luat inițial cu gândul să-l port în casă că m-am gândit că o să fie mai subțire, dar cred că merge mai mult pe afară. Îmi place și culoarea, îmi place și design-ul de pe mânecă, că vine cu un mesaj tare drăguț. Cât despre mărime, zici că a fost făcut pe măsura mea.

 

2)Puloverul acesta l-am ales pentru că mă transpune un pic în trecut. Am mai avut ceva similar care din păcate mi-a rămas mic, așa că a trebuit să îl dau. Îmi place mult și ca material și ca model, nu e foarte strâmt, lucru care m-a uimit. Părea să fie genul acela de bluză super strâmtă pe tine, lucru care nu e deloc așa.

3)Probabil bijuteria colecției este acest pulover care dă impresia că porți un șal pe deasupra. E foarte interesant modelul, nu am mai văzut nimic de genul până acum. De pufos, e pufos, e foarte călduros și are acel ceva, un mister aparte.

Și uite așa într-o zi m-am apucat de făcut toate aceste poze, dar și altele care nu au apărut.

Ajutorul meu de nădejde a fost iar mama mea, care a mutat lumina, trepiedul, peste tot prin cameră. În plus am avut și accesoriul meu care s-a asortat perfect cu ținutele, cadrul care mă ajută să mă deplasez prin casă.

În încheiere vreau să vă rog să fiți mai empatici și indiferent de situația în care vă aflați, să continuați să faceți lucruri care vă fac fericiți.

Cam atât pentru azi, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!