Pellamar
Articol

Ai grija de tine cu Pellamar

Pellamar

Bună tuturor. Sfatul meu pentru azi e: Ai grija de tine cu Pellamar.

M-am bucurat foarte mult să aflu cate ceva despre povestea acestui brand în cadrul #danubebloggersmeet. Cu noi a fost o doamnă reprezentantă care ne-a vorbit despre produse și nu numai.

Eu produse Pellamar mai încercasem în trecut așa că mi-am făcut o părere rapida despre ce am primit.

Ca deobicei, voi începe cu lista de produse:

Pellamar

Daca mă știți cât de puțin, știți cât de mult îmi place să folosesc sare de baie. O baie fară sare de baie, nu e baie pentru mine. Cea pe care am folosit-o are un conținut bogat de săruri minerale. Ajută la relaxarea musculaturii. Eu o foloseam mai ales după o zi în care exageram cu sportul prin casă. Ca și miros aduce cu sărurile acelea efervescente cu portocale. Vin 3 punguțe într-o astfel de cutie.

Pellamar

Eu puneam cam jumate de conținut la fiecare baie.

Gelul peeling îmi este deja prieten pentru că l-am mai avut, îmi place cum curăță tenul, nu mi-a cauzat probleme. Obișnuiam să îl folosesc la baie când aveam porii deschiși de la aburi.

Pellamar

Cât despre pastele de dinți, auzisem că sunt bune. Eu personal nu sunt mare fana anason, mai mult mi-a plăcut cea cu mentă.

Pellamar

La creme am făcut așa, una mie și una mamei mele. Mi s-a părut o cremă ok, hidrata tenul și intra repede în piele. Mama s-a împăcat și ea bine cu ce i-am dat. Le ținem minte pentru când o să ni se termine ce avem.

Pellamar

Cam atât pentru azi, voi folosiți ceva de la ei?

Aștept să mi spuneți, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *