Articol

Accesorii stilate de la Ioana Fodor

Bună tuturor. Azi vorbim despre Accesorii stilate de la Ioana Fodor.

Trebuie să recunosc că le-am tot văzut pe instagram la diverse colege de breaslă și eram tare curioasă de ele. Îmi placea ce vedeam, mi se păreau extrem de versatile și elegante dar n-am avut curajul să mi iau.

Nu stă neapărat în stilul meu să port ținute mai elegante, eu în capul meu le corelam cu niste cămăși mai elegante. Timpul a trecut și am reușit și eu să intru în posesia a doua papioane semnate Accesories by Ioana Fodor.

M-am îndrăgostit pe loc de culori, de calitatea materialului folosit. Deja mă vedeam purtându-le și adoptând un stil mai elegant. Din păcate a venit izolarea peste noi și eu n-am mai apucat să le scot în lume.

Eu inițial m-am gândit să le pun ca broșă și cred că mai degrabă o să le port așa.

Câteva cuvinte despre acest brand:

Accessories by Ioana Fodor a prins viață în luna martie 2017.Realizez accesoriile astfel încât să reflecte personalitatea fiecărei persoane care le poartă, după principiul „un stil unic,un accesoriu care te definește,totul stă în detalii”. Fericirea și mulțumirea clienților mă inspiră și ajută să creez în continuare.

Vă invit cu încredere pe Accessories by Ioana Fodor să descoperiți o mulțime de accesorii special create pentru a da o notă de eleganță și rafinament oricărei ținute.

Ceea ce mi se pare interesant este faptul că realizează accesorii pentru mame dar și pentru fetițele lor. Astfel daca alegeți să vă luați ceva anume, ea poate replica asta și pentru cea mîcă. În felul ăsta veți avea ceva la fel.În punguța primită am avut și o broșă, cu un mesaj foarte drăguț. Daca mă urmăriți pe instagram știți că am o mică pasiune pentru broșe. Iar aceasta este în ton cu primăvara.

Ioana Fodor

Sunt curioasa, voi ați purta astfel de accesorii?
Aștept să mi spuneți, iar până data viitoare:
Să aveți o zi superbă!!!