Articol

A venit toamna si bine imi pare

Bună tuturor, A venit toamna si bine imi pare.

Dacă mă urmăriți de ceva timp știți că sunt o împătimită a acestui anotimp din mai multe motive. Astăzi când scriu acest articol este 3 septembrie, afară sunt nori pe cer și parcă stă să plouă.

Lucru care nu mi displace deloc.

Am stat un pic să mă gândesc despre ce să vorbim în articolul de vineri și parcă nu mi veneau deloc idei. Cei drept în ultimul timp m-am focusat pe contul de you-tube mai mult. Copilul ăsta urmează să facă 7 ani, așa că i-am acordat mai multa atenție puiului de aproape 3 ani.

Mai își compara cineva blogul cu un copil, pentru că pentru mine așa este. E copilul meu și el și youtube-ul.

Trecând peste asta m-am gândit ca azi efectiv să vorbesc despre ce mi trece prin cap. Nu am nevoie de un subiect anume. Având în vedere că suntem și la începutul lunii septembrie, aș putea să vin cu niște gânduri la început de lună.

Ei bine, după cum vă ziceam: A venit toamna si bine imi pare.

De când sunt mică am asociat toamna cu noi începuturi. Asta poate și din cauza că atunci se începea școala. Anul ăsta voi începe un nou capitol și anume Facultatea. Sau cel puțin mă rog să încep facultatea. Având în vedere starea în care ne aflăm, tare îmi e frica că o să facem online.

O să spui că e mai bine așa. Nu trebuie să mai plec din oraș, stau acasă, la cursuri stau la mine în cameră, suna bine nu?
Mmm, nu și pentru mine. Mai ales că acum nu mi cunosc colegii, profesorii, e cam ciudat. Sunt curioasă voi ce părere aveți de toată ideea asta de a face școala online.

Momentan nu se știe nimic și asta mă scoate din minți pentru că îmi place să știu totul ca să fiu pregătită. Dar asta e, daca așa se vă decide, o să mă conformez.

Și cam atât cu vorbăria pe ziua de azi.

Până la următorul articol:

Să aveți o zi superbă!!!

S-ar putea să-ți placă și...

8 comentarii

 1. Stan Bianca spune:

  Fiecare anotimp cu frumusetea lui…iar toamna are ceva special

  1. Sabina spune:

   Asa este.

 2. Si mie imi place toamna, dar acum cu pandemia asta, ma sperie, mai ales ca Dragos o sa inceapa scoala si nu stiu cum va fi. Eu as prefera varianta online pentru siguranta lui si linistea mea.

  1. Sabina spune:

   Te inteleg perfect.

 3. Poate stai într-o zonă cât de cât mai călduroasă. Și mie îmi plac culorile toamnei, doar că mă cam întristează, cel puțin spre noiembrie în colo. E super monoton totul și foarte frig în orașul meu 🙁

  1. Sabina spune:

   Eu stau in Braila si sincer m-am saturat de caldura asta, abia astept sa fie mai racoare, spre noiembrie nici mie nu prea mi place, dar acum ca m-am saturat de canicula, astept noiembrie :)) probabil in noiembrie o sa zic ca vreau caldura :))) dar eu sunt si rea de caldura si de frig, asa ca niciodata nu stii cum sa ma iei :)))

 4. Imi place toamna desi ma intristeaza putin venirea ei. Toamna aceasta vine la pachet cu cateva schimbari in viata mea de care nu pot sa spun ca mi le doream

  1. Sabina spune:

   Off imi pare rau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.