Articol

7 ani de blog

Bună tuturor, astăzi fac 7 ani de blog și parcă încă mă simt la început.

Tocmai ce începusem să scriu un articol și mi-am adus aminte că azi e ziua mea. Mă rog, a blogului meu. Puiuțul meu împlinește 7 ani.

Vă vine să credeți?

Mie nu.

M-am uitat în arhiva blogului să văd articolul de anul trecut și am observat că nu am unul. Semn că am uitat să fac unul (ce mama rea sunt).

În fine, anul ăsta nu am mai uitat și asta e ceea ce contează.

Vă zic sincer că în ultimii doi ani am fost cât pe ce să renunț. Simțeam că scrisul nu mă mai reprezintă și că o fac degeaba. Simțeam că oamenii nu mai citesc bloguri și că ar trebui să mă axez pe youtube care reprezintă viitorul.

Cu toate astea o parte din mine nu a putut să renunțe la el.

Îi datorez multe blogului meu. Datorită lui am învățat multe lucruri, atât despre mine, cât și despre domeniul acesta. M-am împrietenit cu o grămadă de oameni minunați. Ba chiar pe mulți am avut și ocazia să îi cunosc personal.

Primele mele colaborări s-au datorat blogului meu. Cei drept au venit mult mai tărziu decât obișnuiesc să vina acum la persoanele care își deschid un blog. Cu toate astea pentru mine a contat foarte mult ca prima mea colaborare să fie cu un brand care a venit el la mine să mă caute și nu inves.

Să nu ne înțelegem greșit și eu am mers către branduri și le-am scris. Totuși ca prima colaborare să vină din partea brand-ului, eu am luat-o ca pe o realizare.

Între timp am început să și particip la diverse concursuri, am și castigat, am și pierdut, la fel cum e și în viață.

Apoi am dat de gustul evenimentelor și am fost la destul de multe, în diverse orașe. Cu ocazia asta m-am plimbat. Am avut la mine în Brăila, în Galați, în Suceava și în București

7 ani de blog și parca încă mă simt la început, de ce zic asta?

Ei bine, sunt momente în care simt că stagnez în raport cu persoane care și-au deschis blogul de puțin timp. Sau am momente în care simt că rămân fară idei și nu mai sunt relevantă.

Îmi revin totuși.

Am aflat că vom avea și la facultate un modul de realizare de site-uri și sigur o să mi prindă bine ce stiu acum.

Îmi doresc mult ca ceea ce scriu să vă placa și să rezonați cu mine.

Momentan avem un singur articol pe săptămână, asta pentru că azi încep și prima mea sesiune. Poate că după ce termin, o să revin la două articole pe săptămână, dar mai vedem.

Cam atât pentru azi.

La mulți ani nouă!

Până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!