Articol

5 lucruri pentru care trebuie sa fim recunoscatori

Bună tuturor, azi e despre: 5 lucruri pentru care trebuie sa fim recunoscatori.

Azi revin cu un alt gen de subiect, un subiect pe care l-am cam dat uitării. Dacă mă urmăriți de ceva timp, știți că sunt mare fană Dezvoltare personală și Pozitivitate. Vreau să abordez din ce în ce mai mult acest subiect.

Așa că azi vorbim despre 5 LUCRURI PENTRU CARE TREBUIE SĂ FIM RECUNOSCĂTORI

1)SĂNĂTATEA

Îmi pare foarte rău că mulți dintre noi exclud sănătatea atunci când au o problemă și le merge rău, îi întrebi cum se simt și ei spun că totul e prost și aiurea în viața lor, dar uită faptul că sunt sănătoși.

Uită că pot să vadă, să audă, să vorbească, să meargă, când alții nu pot.

Se enervează când au de alergat prin oraș pentru a rezolva diferite treburi, când alții nu s-au mai dat jos din pat de luni întregi, sau poate nici măcar nu au privilegiul de a merge și sunt imobilizați la pat sau într-un scaun cu rotile.

Sănătatea trebuie să fie mereu pe primul plan, ce ne-am face fără ea?

5 lucruri pentru care trebuie sa fim recunoscatori

2)PĂRINȚII

Să nu uitați niciodată că ei sunt motivul pentru că voi existați, știu că în adolescență există multe neînțelegeri, certuri, poate și din cauza diferenței de vârstă, însă eu mereu o să fiu recunoscătoare pentru părinții mei.

Datorită lor, eu sunt azi aici.

3)OAMENII DRAGI DIN VIAȚA MEA

Dumnezeu nu a lăsat pe pământ doar pe bărbat, i-a dat o femeie și așa s-au imulțit și au apărut și alți oameni, suntem ființe sociabile, avem nevoie de oameni în jurul nostru, oricât de mult ne-ar plăcea singurătatea.

Eu sunt recunoscătoare pentru oamenii dragi pe care mi-a dat în viață, știu că fiecare om pe care îl întâlnesc are o lecție să mi dea, am ceva de învățat și eu la rândul meu o să îi dau o lecție.

E adevărat că oamenii vin și pleacă din viața noastră, însă eu îi apreciez atât pe cei care au rămas, cât și pe cei care au plecat.

4)EXPERIENȚELE BUNE ȘI RELE DIN VIAȚA MEA

Se zice des că viața e ca un carusel, are urcușuri cu coborâșuri, dar tocmai asta o face frumoasă, specială.

Eu încerc mereu să extrag tot ce e bine din tot ce mi se întâmplă, să văd binele din tot, să văd partea plină a paharului.

În 23 de ani am pățit și bune și rele. La sfârșit am învățat mereu să zâmbesc și mereu mă gândesc că ce mi se întâmplă mie, e puțin față de ce li se întâmplă altora.

5)AM UN LOC AL MEU

Deși mereu mă plâng că am o cameră mică și că aș vrea să am mai mult spațiu, mai ales că acum m-am apucat și de filmat. Eu sunt recunoscătoare că am un acoperiș deasupra capului. Nu stau în frig, iar omul are nevoie și de puțin comfort.

Astea sunt doar câteva lucruri, vreau să mi spuneți și voi: Pentru ce sunteți recunoscători?
Aștept răspunsurile voastre, iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!