Articol

5 ani de frumuseteavorbeste.com

Bună tuturor și bine v-am găsit, azi e despre 5 ani de frumuseteavorbeste.com.

Am stat mult să mă gândesc despre ce să vorbesc în articolul de azi, asta pentru că azi se împlinesc 5 ani de când scriu pe acest blog.

M-am uitat și la articolele trecute în care anunțam că s-a mai dus un an și am putut vedea cum am evoluat.

Sunt conștientă că sunt multe lucruri pe care le mai am de învățat și multe minusuri pe care trebuie să le transform în plusuri. Sunt sigură că până la urmă o să reușesc tot ce mi-am propus.

Când am deschis acest blog nu m-am gândit niciodată că o să ajung unde sunt azi. Urmăream foarte multe fete pe you-tube și îmi doream și eu ce faceau ele. Imi era frică să mă expun.

Soluția mea a fost deschiderea unui blog. Pentru că așa aveam ocazia să mi exprim părerea despre pasiunea mea și anume produsele cosmetice.

Am plecat de la niște banale articole scrise într-un mod, să îi zicem copilăresc.

Apoi mi-am dat seama că frumusețea merge mai departe de make-up și am spus că vreau să mă extind și am făcut-o.

Așa am ajuns să scriu despre tot ce cred eu că e frumos. Am scris despre produse cosmetice, despre cărți, despre filme, despre locații frumoase, rețete cu gust, evenimente interesante, tot ce am considerat eu că e frumos.

5 ani de frumuseteavorbeste.com

Anul trecut am descoperit faptul că blogul poate să mi aducă și altfel de beneficii. Am ajuns să particip la evenimente, să cunosc și în realitate comunitatea de bloggeri, să am mai multe colaborări și să ajung să câștig și bani.

Pentru că da, recunosc, anul trecut a fost primul an în care eu am câștigat bani de pe urma blogului meu. Să nu vă gândiți că au fost sume colosale. Nu cred că aș putea să mă întrețin vreodată din blog, cel puțin nu acum la nivelul la care sunt.

Dar mie mi place să fiu transparentă și să recunosc acest lucru, pentru că face parte din mine.

După cum v-am mai spus prin articole. Faptul că primesc produse nu mă face să fiu toată un zâmbet și un praf de zâne. Nu îmi place ceva la un produs, eu o să spun.

Îmi doresc mult să îmi cresc cât mai frumos blogul, să am teme diverse, să știu că articolele mele v-au făcut să zâmbiți, v-au ajutat.

Cam acestea sunt gândurile mele de azi, dacă v-a plăcut articolul va mai aștept pe la mine, până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!