Articol

3 rujuri perfecte pentru toamna

Buna tuturor, azi revin cu 3 rujuri perfecte pentru toamna.

Eu ador toamna, ador culorile ei și mi place mult să experimentez pe partea de make-up. Cei drept obișnuiesc să port nuanțe destul de îndrăznețe dar am zis să stau cuminte de data asta.

Nu mi vine să cred că după atâția ani am început să port nude. Eu care fugeam de astfel de nuanțe ca necuratul de tămâie. Aveam eu așa preconcepția că nude-ul nu e pentru mine.

Înainte aveam și părul mult mai blond și fiind destul de palidă credeam că nuanțele deschise mă șterg complet.

Și uite-mă azi vorbind despre 3 rujuri perfecte pentru toamna:

1)Boys and berries Nudelicious în nuanța Praline. Îmi place mult acest produs, miroase divin, iar nuanța se păstrează mult timp pe buze.

Daca vreți să vă luați un ruj nude, vă recomand acest brand. Au foarte multe culori și mai reci și mai calde, e imposibil să nu găsiți ceva pe placul vostru.

E și prietenos cu buzunarul, costă undeva până în 35 de lei și îl găsiți pe makeupshop.ro .

2)Ruj lichid Farmasi în nr 202, o nuanță foarte frumoasă. Eu l-am primit deci nu știu cât costă sau dacă se mai găsește. Îmi place să îl combin cu alte creioane de buze.

3)Pixi în colaborare cu Maryam Maquillage în Posh Nude. Din păcate nu cred că îl găsiți în magazinele din Romania, poate pe net. Ador cum se simte pe buze. Mă enervează pensula lui că e prea mare parcă.

Cu toate astea trebuie să recunosc că e cel mai rezistent dintre tot ce v-am arătat până acum.

Și cam astea sunt 3 rujuri perfecte pentru toamna.

Voi aveți ceva să mi recomandați?

Mi-ar plăcea să mi spuneți, iar până la următorul articol:
Să aveți o zi superbă!!!