Articol

3 rochii de pe bonprix

Bună tuturor, azi vă prezint 3 rochii de pe bonprix.

Dacă sunteți alături de mine de ceva timp, știți cu siguranță că fac parte din programul lor de bloggeri. Luna aceasta am avut iar norocul să fiu selectată în program, așa că am dat o comandă la ei. De aici și titlul articolului, 3 rochii de pe bonprix.

Puteam să aleg orice altceva dar mi-am dorit să mă axez pe rochii. În ultima perioadă îmi fug ochii numai după ele, așa că nu m-am putut abține. Am ales toate modele în mărimea 36 și trebuie să recunosc că mi-a părut rău ulterior. Trebuie să aveți mare grijă în ceea ce privește măsurile. Eu până acum nu am avut probleme, cumva le-am nimerit. De data asta nu mi-a mai ieșit.

Ei acolo pe site un tabel cu mărimile în funcție de toate criteriile necesare, doar că eu niciodată nu țin cont de el. Eu sunt cumva și între mărimi, uneori îmi vine 36, uneori 38, depinde mult și de model.

Dar hai să nu mă mai lungesc și să trec la produse:

1)Rochie din viscoză durabilă (109,90 lei)

Recunosc, imprimeul este cel care a vândut această rochie. Eu ador animal print-ul și nu m-am putut abține. În plus, m-am gândit că e genul de rochie care nu îți scoate în evidență burta. Da, am burtă dar asta nu înseamnă că vreau neapărat să o arăt și altora. E destul că știu eu că o am (lol).

Materialul mă așteptam să fie mai subțirel, nu e gros, nu mă înțelegeți greșit, doar că mergea o idee mai subțire.

Îmi place foarte mult gulerul și faptul că are structură și per total e o rochie foarte frumoasă.

2)Rochie carmen imprimată (59,90 lei)

Este fix ce mi-am dorit, o rochie foarte lejeră, vaporoasă, ușoară. Am purtat rochia asta pe plaja la mare și m-am simțit foarte bine. Culorile sunt foarte frumoase, imprimeul floral e superb și pot spune că e mai frumoasă în realitate.

Ador materialul și prețul chiar este unul foarte bun, mai ales că acum e la reducere.

3)Rochie cu broderie spartă (124,90 lei)

Este rochia pe care am așteptat-o cel mai mult, pe care mi-am dorit-o cel mai mult și care din păcate nu îmi vine. Eu am ales varianta albastră. Mi s-a părut un model foarte interesant cu acea broderie spartă cum zic și ei. Din păcate îmi e mare și datorită materialului, nu stiu căt merge modificată. Mulți veți zice: De ce nu îi faci retur? Simplu, i-am găsit deja proprietar. Mai exact, i-am dat-o mamei mele care efectiv o adoră. Îi vine măsura perfect, e și în culoarea ei preferată și chiar îmi zicea că își dorea și ea o rochie de genul. Așa că rochia a rămas în familie.

Și cam acestea au fost alegerile mele.

Ce părere aveți despre această comandă?

Aștept să mi spuneți, iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!