Articol

Cadouri pentru femei si barbati/Sau cum mi am salvat familia de un stres

Nu știu dacă știți dar în curând se apropie ziua mea , de nume ce-i drept dar e și aia o zi importantă nu?

În fiecare an mama începe cu o lună înainte să mi pună întrebări capcană “Uite rochița asta nu e frumoasă” sau “Uite m a dat o colegă cu parfumul ei ,nu că e mișto , cum ți se pare? însă anul asta sunt asigurată , de ce? Pentru că am descoperit site-ul celor de la MonGift .

Până și eu am rămas uneori în până de idei căutând online cadouri femei sau cadouri bărbați (în funcție de persoană) și nimeream pe tot felul de site-uri unde (să fim serioși) numai cadouri femei sau cadouri bărbați nu erau , primeam o grămadă de sfaturi siropoase , gen “Surprinde-l cu un ceas de 2000 de euro” , uneori nu pot să îi înțeleg pe oameni când scriu astfel de aberații.

Dar să rămânem la subiect , eu am mai auzit de acest site căutând pe google cadouri femei (pur întâmplător ) dar credeam că e ceva super complicat și că nu o să mă descurc însă am zis totuși să îi dau o șansă , am intrat pe site și m a captivat de la început designul foarte simplu și practic.

De ce zic că e simplu ?

Deoarece ai doar 3 pași de îndeplinit , pași care nu sunt deloc complicați plus că nu ai nimic de pierdut , eu deja mi am făcut o lista și credeți mă ,când începeți să adăugați produse în lista voastră nu vă mai puteți oprii ( sau ce , doar mie mi se întâmplă?). Un lucru care îmi place mult este că mă pot loga direct cu facebook-ul și nu trebuie să stau să completez nu știu câte chestionare .

1)Fie că e ziua ta sau mergi în vizită la cineva
De-i Craciunu , Paștele
Adăugă-ți evenimentele

IMG_20160330_121515_764

2)Acum rândul listei a venit
Pune te pe scotocit
Alege tot ce ți dorești cu speranța că o să primești

IMG_20160330_121537_082

3)Invită-ți prietenii sau pe cine ai vrea
Hai că e ușor , nu te lăsa.
Uite că ai și terminat , mai ai doar de așteptat.

 

IMG_20160330_121452_875

Ai văzut , a fost atât de ușor , țac pac și ai terminat , fiind o curioasă din fire am intrat să citesc și alte informații despre cadouri femei și cadouri bărbați deși dacă intrați pe site puteți să găsiți și alte categorii cum ar fi cadouri perosnalizate , haioase șamd.

Sunt sigură că o să mi mulțumești că te am scăpat de un stres , tu ai auzit de inițiativa celor de la MonGift , te ar tenta să ți faci o astfel de listă?
Aștept răspunsurile voastre ,până data viitoare:

Pupici și multă sănătate!!!

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *