Articol

2019 si al sau WEBSTOCK

 

2019 si al sau WEBSTOCK

Bună și bine v-am găsit.

Mi se pare incredibil, dar anul trecut fix în aceeași zi vă anunțam că am primit acreditare la Webstock și ei bine, revin și anul ăsta să vă anunț același lucru.

Pentru cei ce nu știu ce este cu acest eveniment, în linii mari vă pot spune atât: Înveți lucruri noi de la oameni din domeniu și socializezi mult.

Eu am participat și anul trecut și a fost primul meu eveniment de o asemenea anvergură. Era primul meu eveniment la București, deci vă dați seama că aveam mari așteptări, așteptări ce mi-au fost atinse.

Merg și anul acesta pentru că m-am simțit foarte bine, m-am simțit ca acasă. Deja știam foarte multe dintre persoanele de acolo. M-am bucurat să mă întâlnesc cu ei și ele în offline.

Am reușit să leg niște prietenii frumoase după acea experiență și lucrul ăsta înseamnă mult pentru mine.

Foarte interesante au fost și subiectele alese, mi-a plăcut că nu s-au axat doar pe o platformă de social media, ci au încercat să aducă câte puțin din fiecare.

2019 si al sau WEBSTOCK

Am avut invitați pe măsură, iar atmosfera a fost super tare, iar ca de fiecare dată, Cristian Manafu și cei de la Evensys se vor ocupa de toate cele.

Așa că da, particip și anul ăsta, vreau să învăț cât mai multe, să vorbesc cu cât mai multe persoane, să fac cât mai multe poze ca să am amintire și în general să mă distrez.

Dacă vreți să aflați cum să participați și voi, puteți accesa acest link.

Vă pup și până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!