2 alegeri de pe libris.ro

Carti de pe libris

Bună tuturor, azi vorbim despre 2 alegeri de pe libris.ro.

Ador să citesc și până la momentul de față am citit 13 cărți, lucru de care sunt tare mândră.

Îmi place mereu să descopăr titluri noi și autori despre care nu am auzit. Dar gata cu vorbăria, am doua cărți despre care vreau să vă vorbesc așa că nu mă mai lungesc.

Prima se numește Țiserupisme de Anatoli Ciucurovschi. O să fiu sinceră și o să vă zic că m-a atras titlul. Fac de multe ori chestia asta, uneori o nimeresc, de data asta nu prea am nimerit-o.

Tiserupisme

Nu este genul meu de carte, înțeleg într-un fel unde a vrut să meargă autorul dar pe mine nu m-a prins. Cartea este plină de mici povestioare cu personaje comice.

Avem prezente nume ca: Nicu Fundamentalistu, Nuebanski, Calin Vaselin. Toate au haz. Problema mea e că nu am înțeles toate aceste mini povestiri. Unele dintre ele m-au amuzat, pe altele efectiv nu le înțelegeam.

Coperta Tiserupisme

Din Tiserupisme

Este o lectură ușoară având doar 92 de pagini, vă dați seama că se citește repede. Cu toate astea nu cred că e o lectura pentru oricine.

Trecem acum la o carte care efectiv m-a fascinat și pe care am terminat-o destul de repede având în vedere numărul mare de pagini. Este vorba despre Abc-ul psihopatului de succes. Aceasta este scrisă de Kevin Dutton în colaborare cu Andy Mcnab.

Abc-ul psihopatului de succes

Am zis-o și o repet, mă fascinează psihologia și vreau să aflu mai multe despre cum funcționează creierul nostru. Cartea asta m-a surpsins plăcut pentru că e mai buna decât mă așteptam.

În primul rand că e scris într-un mod foarte ușor de citit, nu sunt folosiți foarte mulți termeni de specialitate.

Asta cred că e o carte pe care oricine ar trebui să o citească. Am mai citit în trecut cărți scrise de doua persoane, dar aceasta e prima în care chiar se simte că scriu două persoane. Îmi plac discuțiile pe care le au cei doi.

De pe coperta

Faptul că avem tot felul de scheme, imagini, nu e doar un text și atât. Am învățat că exista atât psihopați rai cât și psihopați buni. Știu acum să fac diferența intre ei. Pe tot parcursul cărții avem și diverse chestionare care să ne ajute să ne cunoaștem mai bine.

Abc-ul psihopatului de succes

Ni se dau tot felul de sfaturi în diverse situații și suntem puși în diverse situații tocmai pentru a ne face să ne gândim cum am reacționa. Cartea asta a ajuns rapid în topul favoritelor și îmi doresc să îmi iau și continuarea pentru că m-a făcut tare curioasă.

Dacă ar fi să faceți 2 alegeri de pe libris.ro, care ar fi acelea?

Aștept să mi răspundeți la întrebare, iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!

Sabina

22 thoughts on “2 alegeri de pe libris.ro

  1. Prima carte, nu ma atrage nici pe mine. Sau poate doar într-o zi când nu am altceva mai bun de făcut. A doua însă suna foarte bine și interesant. Chiar as vrea sa o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top