Recenzie Animale fantastice si unde la poti gasi de J.K.Rowling

Bună și bine v-am găsit.

Astăzi vreau să vorbim despre o carte primită recent de pe libris.ro, cred că v-am obișnuit deja cu astfel de recenzii, așa că nu mă lungesc prea mult cu introducerea.

Cartea se numește Animale fantastice și unde le poți găsi-Scenariul original de J.K.Rowling.

Am numit această carte: O bijuterie, pentru că asta și este, sinceră să fiu, am ales-o din cauză că are o copertă superbă și e genul de carte pe care ai vrea să o ai în bibliotecă, doar de dragul de a o vedea și nu neapărat ca să o citesc.

Evident că am citit cartea din prima zi de când a sosit la mine, se citește foarte ușor asta pentru că după cum îi spune și numele, este practic un scenariu.

Sunt sigură ca de J.K.Rowling ați auzit, ea este autoarea seriei cu Harry Potter, iar acum a început o nouă serie de cărți, tot despre lumea magică a vrăjitorilor, doar că povestea ne duce un pic în timp, înainte de Harry Potter.

Eu am văzut inițial filmele și trebuie să recunosc că ecranizarea acestei prime părți, nu prea mi-a plăcut, probabil am avut eu așteptări prea mari, nu prea l-am înțeles pe Newt, personajul principal, însă această carte mi-a făcut cumva lumina.

În ea este vorba despre Newt Scamander care este vrăjitor și călătorește în New York alături de valiza lui unde își ține animalele fantastice, el vine pentru a căuta noi specimene.

Problema apare atunci când unele dintre aceste animale ies din valiza și ajung cumva să umble singure prin oraș, Newt trebuie să le prindă și să le aducă la locul lor pentru a nu da în vileag lumea vrăjitorilor.

Pe lângă asta se întâmplă niște lucruri întunecate în oraș, au loc niște crime și mai multe nu vă spun.

Eu zic că e o carte care merită și merită văzute și filmele.

Voi ce părere aveți?

Aștept să mi spuneți, iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!

Sabina

28 thoughts on “Recenzie Animale fantastice si unde la poti gasi de J.K.Rowling

  1. mie nu mi-a placut harry potter, deci nu cred ca m-ar fascina nici aceasta carte… am vazut trailerul filmului, la fel… nu e genul meu, pur si simplu. desi cartea, recunosc, arata intr-un mare fel si coperta e deosebita

  2. Seria „Harry Potter” am adorat-o, dar am o oarecare reticenta cand vine vorba despre cartea asta. De ceva vreme, o tot „studiez” si eu online, dar inca nu am decis sa o iau. Cumva, ma tem ca nu se ridica la nivelul seriei si as fi dezamagita.

  3. Cred că este interesantă cartea, mi-ar plăcea să o citesc. Și da, ai dreptate pare o bijuterie din punct de vedere al aspectului. Probabil că la fel este și conținutul.

  4. Imi place cum scrie J.K.Rowling chiar daca am fost reticenta in a-i citi la inceput cartile. Am inceput sa citesc saga Harry Potter vazand-o pe fie-mea ce incantata este de ea si apoi n-am mai lasat-o din mana pana n-am terminat-o pe toata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top