Interviu de frumusete #11 Madalina Radu

 

45140518_252120738992559_2953718343116259328_n.jpg

Bună și bine v-am găsit.

Este ultima zi din lună și știți foarte bine că asta înseamnă #interviudefrumusete, de data asta Dumnezeu mi-a scos-o în cale pe Mădălina care a și acceptat propunerea mea, lucru pentru care îi mulțumesc.

Deși o urmăresc de puțin timp, mi-a captat imediat atenția, pur și simplu îmi place mult cum vorbește, faptul că e foarte relaxată, nimic nu e forțat, sunt lucruri după care eu mă ghidez atunci când vine vorba despre fetele pe care aleg să le urmăresc pe you-tube.

Iar m-am întins mult, așa că îi dau drumul cu interviul:

1)Bună Mădălina, mă bucur mult că mi-ai acceptat invitația și îți mulțumesc, pentru cei ce nu te cunosc, ce face Mădălina pe you-tube?

Bună, Sabina! Îți mulțumesc mult pentru propunere, mă bucur să fac parte din acest proiect al tău. Pentru cei ce nu mă cunosc, am început pe Youtube ca Mădălina, adolescenta pasionată de machiaj ce și-a transformat pasiunea în job și care acum, vorbește în calitate de femeie despre îngrijirea corespunzătoare a tenului, tips & tricks pentru un machiaj perfect în cel mai scurt timp posibil și puțin din viața mea, ce nu e mereu glam cum ar părea, prin daily vloguri.

2)Care este produsul cosmetic pe care l-ai recomanda oricui?

Să folosească o cremă potrivită pentru tenul fiecăruia și balsamul de buze Cicaplast, am mari probleme cu buzele uscate și nu știu pe nimeni care să nu aibă nevoie de hidratare, mai ales în perioada aceasta. Cicaplast e singurul care m-a salvat!

3)Cum îți îngrijești tenul?

Cu mare atenție. Am fost o norocoasă în perioada adolescenței având un ten impecabil. Îmi place să glumesc că m-au ajuns blestemele din vremea aceea pentru că la 22 de ani m-am trezit cu o acnee hormonală urâtă de care am scăpat cu greu. Mi-am învățat foarte bine tenul, știu cât poate și de ce anume are nevoie și mereu veți găsi în rutina mea: măști cu cărbune active, pad-uri infuzate cu acid glycolic de la Bruno Vassari și cremă de ochi. Oricât de obosită aș fi, trag de mine să nu adorm fără să mă demachiez și ca să reușesc acest lucru mi-am creat tot felul de strategii. Cea mai eficientă a fost să dorm cu dischetele, șervețelele și demachiantul lângă pat.

4)Țin minte că ai avut aparat dentar, deci sunt sigură că acorzi o importanță sporită igienei dentare, care este pasta ta de dinți preferată?

Da, am avut pentru 2 ani și jumătate, l-am scos anul acesta în februarie. Cel mai mult îmi plac produsele Curaprox, iar preferata mea din ultima vreme este Black is the new White, este o pastă de dinți neagră, care albește dinții. Funny, nu?

5)Ai vreo carte preferată?

Da, cartea mea preferată este Dama cu Camelii. Am citit-o prima dată când eram prea mică să o înțeleg cu adevărat, o dată la 2 ani o recitesc și o înțeleg altfel.

6)Cum crezi că ești: optimistă, realistă sau pesimistă?

Realistă. Poate am uneori momente de pesimism, dar cred că cel mai bine este să știi cu adevărat unde te situezi.

7)Ce faci în momentele când simți că cedezi?

Îmi aduc aminte cât m-am chinuit pentru tot ce am și pentru tot ce am realizat, dacă e un moment tare dificil îmi iau timp și îmi dau mereu doar 2 variante: ori rămân acolo jos și îmi plâng de milă, ori mă ridic și continui. It’s up to me. De asemenea, mă gândesc ce sfaturi aș da eu persoanelor dragi mie și încerc să țin cont și eu de ele. Nu i-aș spune unui om drag ceva rău, ceva care să îl doboare și mai rău, așa că de ce aș face-o cu mine? Greu am învățat asta dar mă străduiesc.

8)Pe final, un salut pentru cititoarele frumuseteavorbeste.com ?!

Mă bucur că Sabina ne-a oferit această oportunitate de a ne cunoaște mai bine, urmăriți-o în continuare pentru că este o fată deosebită și de abia aștept să facem un video împreună pentru voi. Vă puuuuuup!

Ce draguuuț, chiar mi-ar face mare plăcere, după cum vedeți, toate fetele mele frumoase pe care le-am ales până acum sunt niște puternice și luptătoare.

Dacă v-a plăcut de Mădălină, puteți să o găsiți pe:Youtube și    .

Nu uitați că aștept comentariile voastre, iar până data viitoare:

Să aveți o zi superbă!!!

Sabina

0 thoughts on “Interviu de frumusete #11 Madalina Radu

  1. Mă bucur că am cunoscut-o pe Mădălina prin intermediul tău! Sper să mai realizezi multe astfel de interviuri, sunt foarte interesante și deosebit de productive, ca sa zic asa. Eu am invatat o multime de lucruri noi, de exemplu!

  2. Mi-a plăcut Mădălina, aproape că am simțit că am fost împreună la interviu.
    Dama cu Camelii, hmmm, tare, felicitări!
    Felicitări pentru intreviu!

  3. Foarte interesanta pasta aia de dinti recomandata de ea. Nu mai auzisem de ea, am vazut ca este 100 lei si tare ma bate gandul s-o incerc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top